продовження...

Тож, коли ми прийшли до реабілітаційного центру, на 3 заняття інструктор ЛФК запропонував мені вправи Бубновського. З підручних засобів змайстрували приладдя (пізніше плануємо придбати) і робимо вправи. Тобто це навантаження на м'язи, але лежачі. Прості вправи ЛФК такої дії не дають.

По-третє. Пройшли комісію і рентген для проходження реабілітації у попередній реабілітаційний центр (Будинок з янголом). Де є фізіологічні процедури, гідро-масаж, массаж, ЛФК.
Про останній рентгенівський знімок - лікарі, у яких я консультувалася, сказали не ліпший, за його стадією. Але є те, що є. Сподіваємося на скоріше одужання!
Зараз по рентгену 3-4 стадія. Але здається ще 3, бо суглоб руйнується і немає підтверджень, що він вже відновлюється, що має відбуватися на 4 стадії.

Між великими інтервалами фізіологічних процедур у першому реаб.центрі вдома робимо на придбаному за допомогою Крафторіума Електрофорезі процедури.

Коли пішли до реабілітаційного центру біля дому (це кожний ранок), вирішили не відвідувати онлайн уроки і Арсеній встигає все зробити на індивідуальному патронажі з вчителями.

Не перестану дякувати і бажати здоров'я всім, ранок допомагає у реабілітації Арсенія.

Можливо виникне питання "Нащо стільки реабілітацій"? Зараз це так співпало, що одна на другій. У наступному році буде більш планомірно. І взаємодія з суглобом і кровообігом повинна бути кожного дня.
Тож у майбутньому зарядка і плавання для Арсенія повинно стати, як почистити зуби.

До нових зустрічей! (мама Арсенія)