Блог клубу Це Бізнес Крихітка

5 причин поговорити з дитиною про податки вже зараз

📅 25.07.22 07:56

З якого віку розмовляти з дітьми про податки? Іноді батьки думають, що ця тема сама по собі увійде в життя їхніх дітей тоді, коли ті трохи подорослішають та влаштуються на роботу. Однак зі сферою оподаткування ми стикаємося суттєво раніше, аніж під час першого офіційного працевлаштування. Ба більше, з кожної пачки чіпсів чи солодощів, які дитина купує за власні кишенькові гроші, вона сплачує ПДВ.


Initiate the impeachment of the President of the Russian Federation Vladimir Putin

📅 28.02.22 08:39

On February 24, 2022, President of the Russian Federation Vladimir Putin decided to attack the neighboring peaceful independent state - Ukraine. This aggression is not motivated by anything, Ukraine has never threatened and could not threaten the security of Russia. The justification that Vladimir Vladimirovich presented to the public does not hold water.

https://ibbclub.org/s/PutinImpeachment


Gap Year Епізод про життєву місію. "У мене немає справи всього життя"

📅 31.12.21 06:40

Вічно можна дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як ваші цілі протягом життя змінюються. У цьому епізоді ми майже не намагаємось шукати сенс життя, але даємо відповіді на запитання про те, чи нормально, що мета може змінюватись, чи треба тобі займатись всім, що у тебе добре виходить, і як жити з тим, що в якийсь момент ти не бачиш кінцевої точки. А ще про недостатньо місійну місію та чи має твоя робота сьогодні бути справою всього твого життя.

 

Ми записували цей епізод разом із нашою патронкою, громадською діячкою, фасилітаторкою та координаторкою проєктів, Уляною Кашепою. Підписуйтесь, і ви зможете стати співавторами та гостями подкасту. Обов'язково діліться своїми історіями про те, коли ви не знали для чого робите, те, що робите у нашому чаті: https://t.me/gapyearchat


Gap Year Я роблю те, що я не хочу і не знаю чому\3 епізод про самоаналіз

📅 22.12.21 08:24

Самоаналіз - це не про ускладнення життя, а про допомогу собі. Дуже часто ми беремось за якийсь проєкт чи роботу до кінця не усвідомлюючи навіщо, те ж саме зі стосунками чи навіть хобі.  Все через те, що не знаємо себе до кінця

У цьому випуску говоримо про аналіз досвіду у стосунках, інстаграм, як вид рефлексії та, як наважитись змінити все й одразу.


Gap Year Я не можу знайти себе/2 епізод про емоційний інтелект та самоусвідомлення

📅 22.12.21 08:05

Сьогодні говоримо про те, як зрозуміти свої емоції та потреби.

До кого звертатися, коли не знаєш, куди рухатися. І чи потрібно це робити взагалі?
Як керувати емоціями, мотивувати себе і будувати стосунки з іншими
І чому в шкільній програмі надають перевагу валеології, а не емоційному інтелекту?


Як це ти нікуди не вступаєш?/1 епізод - Gap Year - це нормально і він потрібен всім

📅 20.12.21 16:00

«Gap year» — перерва в навчанні, яку ви використовуєте для того, щоб попраювати, мандрувати, стати волонтером чи все це разом. 

В цьому епізоді ми розбираємо тему "Gap year" і чому він такий (не) популярний в Україні

Що робити, якщо не знаєш, що хочеш робити найближчі 4 роки?
Чим зайнятися, якщо ти нікуди не вступив?
Як пояснити своїй мамі, що Gap Year – це не марна трата часу

А ще Іван Омелян розкаже, як і чому він хотів стати продавцем морозива:)

Слідкуйте за нами в соціальних мережах:

https://t.me/beastartup