Зараз у Арсенія 3 стадія, це стадія фрагментації, тобто від голівки відходять частинки кістки. Коли ми робили рентген у січні, фрагментації ще не було, у травні вона почалась. Це нормальне протікання хвороби, можна сказати "за планом"

Тому, ми майже щоденно вживаємо заходів щодо реабілітації, робимо фізичні вправи, вживаємо біологічно активні добавки (кальцій, магній, природний протизапальний куркумін, хондропротектори, нікотинову кислоту та ін.), Робимо процедури, масаж самостійно та будемо шукати професіонала та запрошувати додому

Зараз у нашого колеги Артема 4 стадія захворювання і по знімках вже видно як відновлюється голівка та вже вимальовується контур тієї самої штуки) (згадала - синовидальна оболонка).
Коли роздивлялися їхні знімки його мама казала, що дуже довго десь рік все стояло на місці, а потім поліпшення. Тож на ваше питання, відповідь, що у кожного свій шлях і терміни одужання.

Завдяки будинку з Янголом ми мали можливість пройти курс потужного магнітах, тато наш мабуть фото публікував. Дуже крутезний курс гідромасажу, крутезний тому що мріяти отримати його у поліклініці неможливо), Лікувальну фізкультуру, де інструктор показував мені і усі вправи контролював разом з дитиною. Нажаль басейн був 1 раз, тому що дитина змерзла і продовжувати туди ходити могло привести до того, що наша реабілітація закінчилась раніше, ніж треба.